Even voorstellen

Even voorstellen ik ben Violetta Breve ik heb inmiddels 3 Border Collies Jingle Jive's en Julia door deze 3 kanjers, beter bekend als de 3 J's.

Bij het trainen van mijn oudste border collie Jingle ben ik in contact gekomen met de Honden sport van Nadac Hoopers Nerderland. Inmiddels 5 jaar verder nadat ik hier mee in contact kwam. Na 1.5 jaar zijn wij wedstrijden gaan lopen en beleven wij hier heel veel plezier aan. Na 2 jaar ben ik de opleiding gaan volgen, om instructeur te worden, dit heeft mij doen besluiten om hier mee door te gaan en hier les in te gaan geven.

Zo veel plezier gun ik andere mensen en vooral de honden van harte. 

Door dat Hoopers een lagere belasting heeft als b.v.b. Behendigheid, kunnen bijna alle rassen deze sport veilig beoefenen.

 

Deze sport verbeterd het contact met je hond, en bevorderd de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van uw hond, en dat van u natuurlijk ook want hoe trots zul je zijn als je je hond op afstand kan sturen naar een richting die jij zou willen. 

 

Over mijn honden: 

 

Jingle mijn kruising border collie (zwart wit) geboren op 24-06-2014 ben ik heerlijk bezig met Nadac Hoopers en hij doet dit met heel veel plezier, voor de rest is het een geweldige hond die mij heeft laten zien hoe mooi het leven kan zijn als handler. 

Jive's mijn race monstertje (Blue Merle) geboren op 09-05-2016 is een echte werkhond. Het is een heet hoofdje en ik heb van hem geleerd dat niet alles vanzelf gaat, door gedrags problemen heb ik hier een heel lang traject mee doorlopen om hem te krijgen waar hij nu is. Een gebrek aan zelfvertrouwen en angsten hebben we grotendeels overwonnen, met de hulp van https://gewoongezhond.nl Hier beoefen ik de volgende sporten mee Waterwerk, Nadac Hoopers en Behendigheid.

Julia mijn Tuttie (Zwart wit) en is geboren op 11-01-2020, nog echte een puppy dus met haar puppy streekjes.   Ze is erg leergierig en probeerdt alles met volle overgave te doen, ik ben benieuwd wat zij allemaal gaat brengen in de toekomst.